Over mij

Naam  
E-mail  
Ik wil graag  
Bericht  
  

Nu weet je een en ander over mij. Ik ben heel erg benieuwd naar jou! Wat houdt je bezig? Hoe ben je op mijn pagina terecht gekomen? Wat zorgde ervoor, dat je mijn verhaal hebt gelezen? Ik ben oprecht nieuwsgierig naar jou! Wat is je huidige situatie? Wat zou je het liefste willen? Waar wil je uiteindelijk staan?

Vertel me wat je nodig hebt. Wat kan ik voor je betekenen?  Laat me het weten, dan kunnen we kijken of we matchen en of we eventueel met elkaar aan de slag kunnen!

Ik reageer op werkdagen binnen 48 uur op je bericht. Voel je welkom!

Ik wil, dat jij als hoog sensitief mens gaat voelen, dat je zelf je richting bepaalt en niet geleid wordt door je omgeving. Met de juiste gids in handen ben je mega goed in staat je eigen pad uit te stippelen! 

Contactformulier

  • Eerlijkheid staat boven aan mijn lijstje. Dat vind ik de belangrijkste voorwaarde voor iedere relatie.
  • Ik wilde vroeger beroemd worden na een concert van de Dolly Dots.
  • Mijn guilty pleasure is George Michael.
  • Ik draag het liefst zwart. Toen mijn vader me zei in mijn puberteit: 'Dat is een fase, dat gaat vanzelf weer over', dacht ik: 'Dat zullen we nog wel eens zien!'
  • Ik ben heel erg bang  voor muizen.
  • Ook al ben ik geboren in Korea, ik houd niet van Aziatisch eten!
  • Vroeger hield ik niet van kinderen. Nooit gedacht een groot gezin te stichten!
  • Ik dacht een kattenvrouw te zijn, maar sinds we vier jaar geleden een Duitse herder hebben gekocht, ben ik om!
  • Ik heb Dirty Dancing vijf keer in de bios gezien, toen de film uitkwam. Ik vond het zooo romantisch!

Wat leuke weetjes over mij 

En jij!

Waar ik in geloof!

Ik ben Suzanne, getrouwd met Gijs en moeder van vijf kinderen. Ik woon al jaren in het Drentse Zuidwolde in een boerderijtje aan de rand van het dorp. Nooit gedacht een groot gezin te krijgen, maar na de komst van onze tweeling David en Nina, bleek ik een echte moederkloek te zijn. Wat vond ik die mini-mensjes een wonder! Drie jaar later volgde Tobias. Mijn eerste eenling. Wat heb ik van hem genoten. Alle handelingen hoefden nu maar 1 keer. Een nieuwe wereld voor mij. Zes jaar later kwam Boris. Hij is vijf dagen na zijn geboorte overleden. Een jaar later kwam Sophie.

 

Na het overlijden van ons vierde kind, kwam ik beetje bij beetje anders in het leven te staan.

Ik veranderde van iemand, die regelmatig over grenzen liet gaan, naar iemand, die steeds beter ging begrijpen wat goed voor me was. De verliezen, die ik meemaakte, confronteerden me met grenzen. Mijn grenzen waar ik anderen regelmatig overheen liet gaan. Dit moest anders. Dit wilde ik anders!

Toen ik weer wat adem kon halen, kwam ik na een periode keihard werken in een zware burn-out terecht met paniekaanvallen en het hele rattenplan. Opnieuw een waardevolle les met het oog op mijn eigen grenzen. Ook een confronterende. Ik dacht, dat ik inmiddels begreep wat goed voor me was. Dus niet! Ik had duidelijk een aantal alarmbellen gemist.

Als hoog sensitief mens wist ik, dat ik gevoeliger was, dan anderen voor prikkels. Dit was zoiets vanzelfsprekends geworden, dat ik dit allang accepteerde van mezelf. Dit was ik. Door situaties, die me confronteerden met grenzen, prikkels, energieën van anderen waar ik heel naar van werd, moest ik met dit stuk aan de slag. Met resultaat! Ik veranderde van iemand, die dacht dat dit bij mij hoorde, naar iemand, die begreep dat ik zelf een groot aandeel had in mijn eigen verhaal! Dat was een eyeopener en gaf me mega veel lucht! Ik had zelf in grote mate in de hand hoe ik me kon voelen!

Als je dit gaat begrijpen, ligt er echt een energierijkere en fijnere toekomst voor je klaar! Als ik dit kan, kun jij dat ook!