Een Ontmoetingsgesprek met jou!

 

 

Je staat veel klaar voor anderen, maar voelt al een tijdje heel duidelijk:

"Het moet anders, het is tijd voor MIJ!”

 

Ben jij iemand, die veel voor een ander wil betekenen? Vertellen anderen je, dat je zo goed kunt luisteren en je de ander zo goed aanvoelt? Hoe graag je ook klaar wilt staan, de waarheid is, dat het jou veel energie kost 9 van de 10 keer.

 

Jouw realiteit op dit moment is dat je het luisterend oor bent voor mensen in je omgeving. Dat doe je met alle liefde, maar soms kost het je zelf de nodige energie. Zonder dat je het meteen doorhebt, verlies je tijdens zo’n gesprek je eigen energie. Als je dan later thuiskomt, merk je hoe moe je eigenlijk  bent geworden van dit contact en dat het jou betrekkelijk weinig heeft opgeleverd. Je vermoeidheid staat niet in verhouding tot wat het jou opgeleverd heeft.

 

In dit verhaal herken ik me enorm. Als het gaat om sociale contacten, dan ben ik een gever. Ik luister van nature graag naar een ander. Maar op een gegeven moment kwam ik zelf helemaal uitgeblust weer, terwijl de ander wegging met een goed gevoel. Dit moest anders! Hoe goed had ik mijn eigen grenzen in zicht? Ik ben aan de slag gegaan met dit stukje en kwam erachter, dat dit een hele belangrijke was om energie beter bij mezelf te houden.

Beetje bij beetje kwam ik erachter, dat ik degene was, die totaal niet lief was voor mezelf. De bereidwilligheid er te willen zijn voor anderen, stond totaal niet in verhouding tot wat ik voor mezelf vroeg. Totdat het kwartje viel.

“Hoe kan ik er voor een ander zijn, als ik in de eerste instantie niet eens goed voor mezelf zorg?”

De overtuigende belemmering, dat ik egoïstisch zou zijn had me altijd weerhouden voor mezelf te kiezen. Nu met dit inzicht, veranderde er ineens iets in mijn gevoel.

Eigenlijk is het van de zotte: Luisteren naar een ander en zelf kapot thuiskomen. Dat kan echt beter! Jij kunt ook naar een situatie, waar je er bent voor een ander én ook goed voor jezelf blijft zorgen tijdens sociaal contact met anderen. Dan kom je echt anders thuis!

Ik ga je leren, hoe je beter naar jezelf kunt luisteren. Ik ga in een uur tijd met je aan de slag om te ontdekken wat jij onbewust doet in contact met anderen, waardoor je uiteindelijk zelf leegloopt.

Wat houdt het Ontmoetingsgesprek in

Plan tijd voor jezelf in! Ga voelen wat jij wel en niet wilt geven!

Veertien jaar geleden veranderde er iets bij mij. Wij verloren vijf dagen na de geboorte ons zoontje. Ik kwam in een situatie terecht, waarin ik een arm nodig had, die ik tot dan toe zelf altijd makkelijk aan een ander gaf. De tijd verstreek. Mensen gingen weer verder. Maar ons leven stond even stil. Ik kreeg na verloop van tijd opmerkingen als: “Je bent veranderd.” En dat was ook zo. Er was zoveel aan de hand, dat ik geen energie had om er ook te kunnen zijn voor een ander op dat moment. Ik zag ineens in hoe niet vanzelfsprekend het is om dat luisterend oor maar aan te bieden. Mensen, die me eerder opzochten om eens lekker te ventileren, zag ik niet meer. Toen begreep ik ineens wat ik zelf deed. Ik realiseerde me van het ene op het andere moment, dat ik tot dan toe mijn eigen grenzen totaal niet goed in zicht had. Dat is het begin geweest naar een ander leven. Een leven naar meer vrijheid en keuzes waar ik blijer van werd en word.

 Wat zeggen anderen over mij?

  • Je ontvangt een bodyscan meditatie, die je voorafgaand aan dit gesprek mag doen, zodat je een stuk minder gespannen het gesprek instapt.

  • Het ontmoetingsgesprek duurt 1,5 uur. Je ontdekt in anderhalf uur tijd je grootste energieslurpers.

“Ze  heeft een warme en zachte persoonlijkheid, die heel betrokken is bij de mens en ook leergierig is.

Ze laat haar hart spreken! Ze kan goed luisteren en heeft me nog meer geleerd om te vertrouwen op gevoel.”

Marloes Klein, Sales manager

 

“Een milde, niet oordelende, open houding. Goede vragen en een betrokken houding.”

Bram Vermeulen, Groepskracht op een Basisschool

Ik ontmoet je graag in het Ontmoetingsgesprek. Je investering is €77,00 incl btw.

 

Wat levert jou het Ontmoetingsgesprek op

  • Jij weet na dit gesprek wat je grootste energieslurpers zijn. 
  • Jij weet na dit gesprek, welke grenzen jij goed moet bewaken om lekker in je vel te zitten.

Het is tijd voor jou! Jouw investering: € 77,00  incl. btw.