Met Hart en Ziel!  

 

Het is de hoogste tijd, dat jij als hoog sensitief persoon, je energie beter gaat verdelen. Het goede nieuws is, jij zit zelf aan het stuur, dus jij bepaalt!

Jouw realiteit op dit moment is dat je:

 

 • de ander jouw ruimte in laat nemen
 • het vaak lastig vindt ‘nee’ te zeggen
 • soms helemaal overprikkeld thuiskomt na een gesprek van een half uur met iemand
 • het lastig vindt opmerkingen, die tegen je gezegd zijn, achter je te laten
 • last hebt van je perfectionisme

"Terug naar mezelf!"

Als het om sociale contacten gaat, ben  je iemand, die graag geeft. Je luistert aandachtig, je voelt de ander snel aan. Je bent gevoelig voor veranderende energieën in de ruimte tussen mensen. Een super mooie eigenschap, maar als hoog sensitief mens tasten al die energieën om je heen jou energielevel aan.

Hoe zou het zijn, als jij beter gaat voelen, dat jij de regie in handen hebt? Dat anderen jou niet langer overnemen.

Jij kunt naar een leven, dat je én klaar staat voor je omgeving én superlief bent voor jezelf!

En het mooiste van alles is: Door te voelen wat jou dient en niet dient, creëer je jouw toekomst met een hoger energielevel!

Met het 1-op-1 traject Met Hart en Ziel! gaan we samen aan de slag met als resultaat, dat jij veel steviger in het zadel zit, dan daarvoor. Na dit traject durf je zonder twijfel voor jezelf te kiezen, zonder afbreuk te doen aan wat je voor een ander wilt betekenen! Deze twee kunnen echt samengaan!

Hé, ik ben Suzanne, moeder van vijf kinderen. Ik heb hele lange tijd gedacht, wat heb ik nou bij te dragen om mensen te motiveren in het leven. Wat doe ik anders, dan anderen? Ik kon dat zelf niet helemaal benoemen, tot één van mijn kinderen tegen me zei: "Jij bent zo gewend geraakt aan hoe je de wereld in te kijkt en hoe je met je omgeving omgaat, dat je niet eens meer door hebt, hoe anders dat is voor sommigen of misschien wel voor veel mensen."

Het leven heeft me verrijkt. Ik heb verliezen meegemaakt, die me confronteerden met mijn grenzen en de grenzen, waar ik anderen regelmatig overheen liet gaan. Ik heb in een mega zware burn-out gezeten met paniekaanvallen en het hele rattenplan. Opnieuw een hele waardevolle leerschool met het oog op grenzen. Als hoog sensitief mens wist ik, dat ik gevoeliger was, dan anderen voor prikkels. Ik was zoiets vanzelfsprekends, dat ik dit accepteerde als een onderdeel van mezelf. Dit was ik. Door situaties, die me confronteerden met grenzen, prikkels, energieën van anderen, werd ik gedwongen naar dit stuk te kijken. Ik veranderde van iemand, die dacht dat dit bij mij hoorde, naar iemand, die begreep dat ik zelf een groot aandeel had in mijn eigen verhaal! Als je dit gaat begrijpen, ligt er echt een energierijkere toekomst voor je klaar!

Voel je dat het echt tijd is voor verandering? Stap in het 1-op-1 traject Met Hart en Ziel! Jouw  investering is  € 397,00  incl. btw.

Hoe ziet je 1-op-1 traject Met Hart en Ziel! eruit:

 • 6 gesprekken van 60 minuten, 1 keer per 2 weken 

 • 6 bijbehorende oefeningen

 • 6 evaluatie mails tussen de gesprekken door 

 • 1 reiki behandeling op afstand van 30 minuten

 • 1 meditatie

Waar sta je na dit traject?

1-op-1 traject

Wat  zeggen anderen over mij

"Zodra ik binnen stapte bij Suzanne voelde ik mij welkom en gezien. Zij weet je heel goed op je gemak te stellen en geeft je alle ruimte om te praten maar als je stil wilt zijn is dat ook goed.

Tijdens de reiki behandeling voelde ik haar liefdevolle en positieve energie. Bij sommige plekken voelde ik dat er ‘knopen’ in mijn energiebanen zaten.
Na afloop hebben we die in alle rust besproken en kon ik begrijpen waar die knopen vandaan zijn gekomen. De energie stroomt weer heerlijk door mijn lijf. Door de kennis waar die knopen vandaan kwamen kan ik er nu beter voor zorgen dat de energie ook blijft stromen."

 

 

 

 

 

Ingrid Ruiter, Trainer / coach / consultant 

 

 

“We hebben hele fijne, goede gesprekken gehad. Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen. Suzanne heeft me naar alle tevredenheid geholpen.”

Janneke van Goor, facilitair medewerker

Tijd om je energielevel een boost te geven! Stap in het 1-op-1 traject Met Hart en Ziel! Je investering in jezelf is  € 397,00  incl. btw.

Ik weet na dit traject:

 

 • Hoe ik kan communiceren om beter in mijn kracht te blijven staan. Dit weet ik door een stukje kennis, die ik aangereikt heb gekregen en mee geoefend heb. Na deze oefeningen heb ik grip op mijn manier van gespreksvoering.
 • Welke vier verschillende type mensen er bestaan, zodat ik veel beter mezelf kan afstemmen op anderen en informatie van anderen beter kan invullen, zonder het persoonlijk te maken.
 • Waar mijn grenzen liggen, zodat mensen er niet meer overheen lopen.
 • Hoe belangrijk het is voor Me Time te creëren om niet overprikkeld te raken en toch degene te kunnen zijn voor mijn omgeving, die ik graag wil zijn.
 • Hoe ik met feedback omga. Hoe kan ik feedback terugvragen en hoe kan ik het geven.
 • Welke types ik in me heb, wat ze betekenen, wie de boventoon voert en welke invloed dit heeft op mijn keuzes.